FreeRTOS - GCC-Eclipse-52233 Issue

mcrajah wrote on Saturday, August 01, 2009:

Hi Guys,

I have a M52233DEMO board. I have followed all your instructions at
http://www.freertos.org/MCF52233-RTOS-Demo-With-WEB-Server-Using-GCC-and-Eclipse.html
and I managed to compile with cs-make.
I get a few warnings but no errors. I then tried to debug and I can see in the console that it connects
to the target with the following messages:
___________________________________________________________________________________
target remote | m68k-elf-sprite pe: m52235evb
m68k-elf-sprite: Opening P&E USBMultilink port 1 (USB1 : USB-ML-CF REF : Embedded ColdFire Debug (PE6013645))
m68k-elf-sprite: Target reset
0x00000000 in __cs3_interrupt_vector_coldfire ()
Debugging a target over a serial line.
Program stopped at 0x0.
Type "info stack" or "info registers" for more information.
info program
b main
Breakpoint 4 at 0x448: file main.c, line 149.
jump __cs3_reset
Note: automatically using hardware breakpoints for read-only addresses.

Program received signal SIGTRAP, Trace/breakpoint trap.
0x0000f478 in _start ()
___________________________________________________________________________________

I also get the error message below (see attached screenshots)

No source available for "_start() "

Can someone please help me? What am I doing wrong?

Thanks for your time,
Rajah

edwards3 wrote on Saturday, August 01, 2009:

Doesn’t sound like you are doing anything wrong. What happens if you just hit Run at that point?

mcrajah wrote on Sunday, August 02, 2009:

I realised that the demo app was not running. I used CFFlasher to flash the app again and let it run, however CFFlasher randomly stops flashing now. I am wondering if I am having a hardware problem.