freeRTOS eclipse demo

dirtycookie wrote on Monday, December 05, 2011:

Hello people,
I followed all the instructions of setting up an eclipse ide described at this link and all the crosslinking with it: http://www.freertos.org/index.html?http://www.freertos.org/Eclipse.html
I have a digibutler that I want to use with freeRTOS HERE

My problem is that I get wierd error messages in the following files at the following lines:

1. main.c lines 158,171,172,175 and they are more the less the same message:
    Multiple markers at this line
- Symbol ‘NULL’ could not be
resolved
- Symbol ‘NULL’ could not be
resolved
- Symbol ‘NULL’ could not be
resolved

2. uip.h lines 1429,1473,1513,1575 the error messages dont differ much:
    Multiple markers at this line
- Bad character sequence
encountered: \
- stray ‘’ in program
- Line breakpoint: uip.h [line:
1575]

3. uip_arp.h line 70:
    Multiple markers at this line
- stray ‘’ in program
- Bad character sequence
encountered: \

Can someone point me to the right direction.

edwards3 wrote on Monday, December 05, 2011:

The instructions on that page are for a very old version of Eclipse. Most of that stuff is built into Eclipse now.

Which demo are you trying to build? If it is a standard makefile project that I suggest trying to build the makefile from the command line before getting Eclipse involved.

dirtycookie wrote on Tuesday, December 06, 2011:

I have a Windows OS to develop on. Maybe you could help me out of how to set up a proper ide to work with freeRTOS

dirtycookie wrote on Monday, December 12, 2011:

Now I have only a :
- Bad character sequence encountered